Deniz'in menajerinden Trabzonspor açıklaması

Adı Trabzonsporla anılan futbolcu Deniz Türüç’ün manejeri Hüseyin Buğra Coşkun’dan Haber61'e özel açıklamalar...

Deniz'in menajerinden Trabzonspor açıklaması

HABER61 / ÖZEL HABER / TUNCAY LAKOT

Trabzonspor’a transferi gündemde olan Kayserispor’un yıldızı Deniz Türüç’ün menajeri transferle ilgili konuştu.


Haber61’den Tuncay Lakot’un sorularını yanıtlayan Hüseyin Buğra Coşkun “Deniz halen Kayserispor’un futbolcusu ve bir yıllık daha mukavelesi var. Trabzonspor’un önce  Deniz’in kulübüyle anlaşmak zorunda. Sonra teklif bize gelir. Kurallar gereği Trabzonspor Deniz ile görüşemez. Görüşürse cezai yaptırımla karşı karşıya kalır. Ne Deniz’e ne de bana şu ana kadar Trabzonspor’dan resmi bir teklif gelmedi. Onun için şimdiden bir şey söyleyemem. Dediğim gibi Trabzonspor’un önce Kayserispor’u ikna etmeli yada transfer görüşmesi için kulüpten resmi izin almalı” dedi.

Öte yandan Trabzonspor bu futbolcunun transferi ile ilgili ciddi hazırlık yaptığı ve bu futbolcunun Trabzonspor’a kazandırılması için fedakarlık yapmaya hazır olduğu iddia edildi. 

Trabzonspor geçtiğimiz sezondan itibaren bu futbolcu ile ilgileniyordu. Geçtiğimiz sezon oynanan Kayserispor maçında Trabzonspor yöneticilerinden birisi başkan Usta’ya bu futbolcunun alınması için baskı yaptığı da gelen bilgiler arasında. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor