Deniz'den 2010-2011 sezonu mesajı

Trabzonspor’un Elazığspor’dan transfer ettiği Deniz Yılmaz attığı sosyal medyada yaptığı paylaşımda hem sakatlığı ile ile ilgili bilgi verdi hemde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspordur diye yazdıSakatlığı nedeniyle Balıkesir maçında görev alamayan Den

Deniz'den 2010-2011 sezonu mesajı

Trabzonspor’un Elazığspor’dan transfer ettiği Deniz Yılmaz attığı sosyal medyada yaptığı paylaşımda hem sakatlığı ile ile ilgili bilgi verdi hemde 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspordur diye yazdı

Sakatlığı nedeniyle Balıkesir maçında görev alamayan Deniz Yılmaz, sosyal medya hesabından gelecek sezonla ilgili umut dolu mesajlar verirken, "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzon'dur" ifadesiyle dikkat çekti.

Deniz'in mesajı şöyle: "Bu sezonu sakatlığımdan dolayı kapattım. Sakalık sürecim toplam 2 ila 3 hafta arasında sürecek. Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyorum. Seneye şampiyon olmayı başarmak istiyorum. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler