Deniz Yılmaz ortalarda yok

Geçen yıl büyük umutlarla transfer edile Deniz Yılmaz, tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sezonun uzun bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Deniz yılmaz bu sezon da aynı sorunlarla boğuşuyor. Geçen yıl toplam 15 maçta forma giyip 2 gol atabilen Deniz Yılma

Deniz Yılmaz ortalarda yok

Geçen yıl büyük umutlarla transfer edile Deniz Yılmaz, tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sezonun uzun bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Deniz yılmaz bu sezon da aynı sorunlarla boğuşuyor.

Geçen yıl toplam 15 maçta forma giyip 2 gol atabilen Deniz Yılmaz bu sezon 7 haftası geride kalan ligde henüz forma giyme şansı bulamadı. UEFA Avrupa Ön eleme maçında sadece 14 dakika görev yapabilen 27 yaşındaki oyuncu U21 takımında iki maça çıkıp 2 gol attı. Sakatlıklarından kurtulan Denz Yılmaz, çalışmalarını sürdürüyor. Cardozo ve N'Doye formsuzluğunda sakatlık kabusu yaşayan Deniz de kendisinin gösterme fırsatı bulamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler