Deniz Yılmaz ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz sezonun başında Elazığspor’dan Trabzonspor kadrosuna dahil edilen Deniz Yılmaz yaşadığı sakatlık sonrası bir çok maçta forma giyemedi.Sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren Deniz Yılmaz, Hollanda kampının ilk günlerinde de ayak başparm

Deniz Yılmaz ayrılıyor mu?

Geçtiğimiz sezonun başında Elazığspor’dan Trabzonspor kadrosuna dahil edilen Deniz Yılmaz yaşadığı sakatlık sonrası bir çok maçta forma giyemedi.

Sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren Deniz Yılmaz, Hollanda kampının ilk günlerinde de ayak başparmağından sakatlanmış ve genç oyuncunun en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Deniz, takımla birlikte çalışmalara başlarken ayak parmağında ağrı hissedince çözüm arayışına girildi ve sakat olduğu ayağına Aytaç Kara’nın futbol ayakkabısını giyerek rahat etmeye çalıştı.

Bu arada Teknik Direktör Şota Arveladze’nin Deniz Yılmaz’ın takımda tutulmasını istediği belirtildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma’da genç oyuncu ile özel bir görüşme yaparak kendisini hazır tutmasını istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler