Deniz Türüç ile ilgili resmi teklif aldılar mı ?

Başkan Erol Bedir " Bugüne kadar bize Deniz'le ilgili resmi ya da gayri resmi bir teklif gelmedi."

Deniz Türüç ile ilgili resmi teklif  aldılar mı ?
Adı Trabzonspor ile de anılan Kayserispor'un başarılı futbolcusu Deniz Türüç hakkındaki transfer  söylentilerine  başkan Erol Bedir son noktayı koydu.

Başkan Erol Bedir Deniz Türüç ile ilgili transfer haberlerini basından öğrendiğini belirterek” Deniz Türüç, Türkiye'de her takımda oynayabilecek kalitede bir  oyuncu. Sadece Deniz ile ilgili söylemiyorum ama bu  transfer dönemlerinde çok farklı yerlerden haberler çıkar.  Bunların dışında Deniz,  Kayserispor'da oynadığı oyunuyla, kalitesiyle, adamlığıyla, insanlığıyla, futbol  bilgisi ve alt yapısıyla Türkiye'nin her takımında çok rahatlıkla oynayabilecek,  her teknik direktörün ve yöneticinin transfer etmek isteyebileceği bir oyuncu."  diye konuştu.
 
Transfer sezonu açıldığında ne kadar fazla futbolcularına talep  gelirse o kadar çok mutlu olacaklarını anlatan Bedir, şöyle devam etti:
 
"Tabi şimdiden bu işin konuşulması bana göre çok erken. Türkiye'deki  kulüp başkanları ve yönetimlerinin hemen hemen hepsiyle iyi  bir diyaloğum var. Bugüne  kadar hiçbiri bana ne Deniz'le ilgili ne de başka bir futbolcumuzla ilgili ima  yoluyla da olsa her hangi bir transfer sohbeti veya lafı açtı.  Şu anda olanların  tamamı güreş müsabakasından önce yapılan peşreve benziyor. Henüz güreş müsabakası  başlamadı, transfer sezonu açılmadı. Transfer mevsimi açıldığında bizim  futbolcularımıza çeşitli talepler gelebileceği gibi ne kadar çok futbolcumuza  talep gelirse o kadar da mutlu oluruz. Çünkü iyi bir şey yapmışız demektir.  Futbolcularımızı iyi bir yere taşımışız demektir. Sonuç olarak bugün kadar bize  Deniz'le ilgili  resmi ya da gayri resmi bir teklif gelmedi."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor