Deniz Ateş Bitnel Trabzonspor forması giydi! Kırgınlığı yokmuş!

Trabzonspor'u Galatasaray karşısında adeta katleden eski hakem Deniz Ateş Bitnel'den trabzonsporluları kızdıran hareket.

Deniz Ateş Bitnel Trabzonspor forması giydi! Kırgınlığı yokmuş!

2016'da oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçındaki skandal kararları sonrası hakemlik kariyeri sona eren Deniz Ateş Bitnel yıllar sonra bir halı saha maçında Trabzonspor forması giydi.

Trabzonspor’a o yıl verdiği zararı unutmuşçasına formalı şekilde kameraklara gülümseyen Bitnel’e bordo mavili taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada “O forma şerefli bir formadır .mümkünse giyip kirletmesin deniz ateş bitnesi..”, “Kabenin duvarında ağlaya ağlaya yalvarsa da bizden geçti Allahtan af dilesin kendi etti kendi buldu zerre kadar sempati kazanacak değil benim tarafımdan.” , “Bu saatten sonra kendini bordo mavi ye boyasa farketmez.” İfadelerini kullandılar.

Ayrıca formayı hediye ettiği belirtilen Trabzonspor taraftarının “Hocamın bir kırgınlığı yok, sizin de olmasın” sözleri de büyük tepki çekti.

Videoda fanatik Fenerbahçeli bir kişinin ise “Trabzonspor lobisi” ve “Trabzonlular bu arkadaşa yüklenin” sözleriyle aklı sıra Trabzonspor ile dalga geçmeye çalıştığı da duyuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor