Demirkol "Rıza Çalımbay artık karşılığını vermeli"

Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın görevine son verilmesinden sonra takımı toparlaması için getirilen Rıza Çalımbay, gösterdiği performans ile bordo mavili camiaya yeniden umut aşıladı.

Demirkol "Rıza Çalımbay artık karşılığını vermeli"
Spor yazarı Mehmet Demirkol, Rıza Çalımbay’ın büyük takımları şampiyon yapan büyük hoca olmaya karar vermesi gerektiğini söyleyip, Trabzonspor’un ona olan güveninin karşılığını vermesi gerektiğini söyledi. Demirkol ayrıca böyle bir şansın her seferinde gelmeyeceğini belirtti.

İşte Demirkol'un o sözleri;

“Rıza hoca nihayet büyük takımları şampiyon yapan en büyük hocalardan biri olmaya karar verdiyse, sorun yok. Ama yine buradan Antalya oradan Malatya filan düşünüyorsa olmaz. Bir aşama yapması lazım hocanın.  Burada çok iyi bir şans geldi ona. Bu şans her seferinde gelmez. Çünkü Antalya onunla ilgili şöyle bir karar vermişti. Biz iyi bir takım kurduk, “Rıza hoca bunu yapamaz buraya bir hoca bulalım” dediler. Trabzonspor’da tam tersine dedi ki “Rıza hoca bunu yapar gelsin”. Şimdi de Rıza hocanın bunun karşılığını vermesi lazım artık.“
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor