Demet Akalın ile Aleyna Tilki tartışmasına Trabzonspor damga vurdu

Demet Akalın ile Aleyna Tilki bu sefer de Trabzonspor üzerinden tartıştılar.

Demet Akalın ile Aleyna Tilki tartışmasına Trabzonspor damga vurdu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki'ye laf attı. Demet Akalın'ın şarkısı Kulüp'u Trabzonspor taraftarı şampiyonluk kutlamalarında kullandı.

Bunun üzerine bir tweet atan ünlü şarkıcı, "Adamlar beni dünya starı yapacak? Aleyna (Tilki) duymasın!" ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki'den ise buna cevap gecikmedi. Aleyna Tilki, gerginliği tırmandıracak bir açıklamada bulundu. İşte Aleyna Tilki'nin Demet Akalın'a verdiği o cevap!

Bunun üzerine bir tweet atan ünlü şarkıcı, "Adamlar beni dünya starı yapacak? Aleyna (Tilki) duymasın!" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki, gerginliği tırmandıracak bir açıklamada bulundu.

"SAYGIM SONSUZ SEVGİM YOK"

Aleyna Tilki, "Dünya starlığını şampiyonlukta şarkı çalması zannedenler ilk İngilizce röportajımı izleyebilirler. Bunu yapan ilk Türk olduğum için çok mutluyum, beni destekleyenlere teşekkür ederim. Desteklemeyenlere de saygım sonsuz ama artık sevgim yok." ifadelerini kullandı.

AKALIN CEVAP VERDİ: TEK RAKİBİN MUSTAFA TOPALOĞLU 'UZAY STARLIĞI'

Demet Akalın ise bu tweet'e hemen cevap verdi. Akalın Tilki'ye, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu 'uzay starlığı'. Sakin ol şampiyon! FİFA'ya söyleriz seni de paylaşır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor