Daniel Sturridge takıma alışıyor

Trabzonspor'un İngiliz süperstarı Daniel Sturridge form tutmaya başladı. Golcü futbolcu son iki maçta 1 gol 2 asistle oynadı

Daniel Sturridge takıma alışıyor

Fırtına’nın İngiliz süperstarı Daniel Sturridge yavaş yavaş form tutuyor... Rize karşısında bir asiste imza atan 30 yaşındaki futbolcu, Gaziantep karşısında da 1 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Süre aldığı kısıtlı dakikalarda skora katkı vermeyi başaran tecrübeli oyuncu, Bordo-Mavili forma ile Avrupa ve lig olmak üzere toplamda sadece 238 dakika sahada kaldı. Ancak Sturridge bu kısa sürede toplamda 1 gol, 2 asistlik oyun ortaya koydu.

Yani deneyimli yıldız, 79 dakikada bir doğrudan skora etki etmeyi başardı. Fizik olarak her geçen gün iyiye giden Sturridge, önümüzdeki maçlarda teknik direktör Ünal Karaman’ın en büyük kozlarından birisi olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor