Daniel Sturridge sürprizi! Yeni takımı...

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra takımsız kalan Sturridge için flaş iddia.

Daniel Sturridge sürprizi! Yeni takımı...

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Daniel Sturridge yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. İngiliz forvet için ABD'den MLS kulüplerinin talip olduğu ve Inter Miami formasına yakın olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Daniel Sturridge'den sürpriz bir haber geldi. Daily Mirror'da yer alan haberde, Mart 2020'de en son Trabzonspor'da oynayan ve daha sonra kulüpsüz kalan Sturridge, kariyerini kurtarmak için adım atıyor.

Bir dönem Premier Lig devleri Manchester City, Liverpool ve Chelsea'de de oynayan İngiliz oyuncu, ABD'ye MLS'e gitmeye hazırlanıyor. DC United ve Inter Miami takımlarının 31 yaşındaki futbolcuyla ciddi anlamda ilgilendiği kaydedildi.

Özellikle Inter Miami'nin Avrupa'da tanınmış isimlere yönelme projesinin Sturridge için önemli bir adım olacağı aktarıldı. MLS'te de Avrupa'dan gelen yıldızlara yoğun ilgi gösterilmesinin tecrübeli futbolcu için şans olacağı vurgulandı. David Beckham'ın patronu olduğu Inter Miami'nin şu an öne çıktığı bildirildi.
Daniel Sturridge, Süper Lig'de 11 maça çıkarken 4 gol 4 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor