Daniel Sturridge Galatasaray maçında oynayacak mı?

Daniel Sturridge, Ankara'ya götürülmedi! Peki Galatasaray maçında oynayacak mı?

Daniel Sturridge Galatasaray maçında oynayacak mı?

Trabzonspor’da sakatlığı nedeniyle 3 maçtır forma giyemeyen İngiliz forvet Daniel Sturridge, Ankaragücü deplasmanına götürülmedi. Taraftarlar arasında tepki çekmeye başlayan yıldız ismin Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. 

 Başkent’e götürülmeyen Sturridge için teknik heyetin Galatasaray maçına hazır olmasını istediği belirtildi. 

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle Avrupa’da Krasnodar, ligde ise Göztepe ve Alanya maçlarında forma giyemeyen Daniel Sturridge, Ankaragücü maçının da kamp kadrosuna alınmadı.

Son birkaç idmanda takımdan ayrı, bireysel olarak çalışmalarını sürdüren İngiliz süperstarın, Sarı-Lacivertliler karşısında riske edilmemek adına Ankara’ya götürülmediği ve gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçına saklandığı iddia edilse de, uzun süren sakatlık durumunu karşısında taraftarlar "Artık kabak tadı verdi" ifadelerini kullanıyorlar.

6 eksikle gittiler

Öte yandan Sturridge dışında sakatlıkları bulunan Abdurrahim Dursun, Novak, Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban ve cezalı Uğurcan Çakır ile Abdulkadir Parmak da kafilede yer almadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor