Damian Kulig : “herkese çok teşekkürler"

Yaklaşık iki hafta önce  bebeği dünyaya gelen ve  bebeğinin sağlık sorunlarından dolayı takımdan ayrı kalarak Polonya’ da bulunan Damian Kulig bugün oynanılacak olan Galatasaray Odeabank karşılaşması öncesi İstanbul’daki Trabzonspor Medical Park takımımız

Damian Kulig : “herkese çok teşekkürler"
Yaklaşık iki hafta önce  bebeği dünyaya gelen ve  bebeğinin sağlık sorunlarından dolayı takımdan ayrı kalarak Polonya’ da bulunan Damian Kulig bugün oynanılacak olan Galatasaray Odeabank karşılaşması öncesi İstanbul’daki Trabzonspor Medical Park takımımızın kafilesine katıldı.
 
Takım arkadaşları ile  yeniden bir araya geldiği için mutluluğunu dile getiren Kulig şunları söyledi;
 
“Oğlumun sağlık sorunları sürecinde başkanımız Abiş Hopikoğlu ve kulüp yönetimimiz her türlü imkanı teklif ettiler kendilerine çok teşekkür ederim. Desteklerinden dolayı Genel menajerimiz Nihat Mala’ya, Baş antrenörümüz Nenad Markovic’e ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.  Taraftarlarımızın organize ettiği görsel Show beni ve ailemi çok mutlu etti her birine minnettarım.  Bugün takım arkadaşlarımla birlikte sahaya çıkacağı için çok mutluyum. Bebeğim çok iyi ve her geçen gün daha iyiye gidiyor. Desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler