Dame N'doye Kopenhag'ı şampiyon yaptı!

Dame N'doye gösterdiği üsyün performansla takımını şampiyonluğa ulaştıran en önemli isim oldu

Dame N'doye Kopenhag'ı şampiyon yaptı!

Kopenhag, Danimarka Süper Lig Şampiyonluk Grubu'nun 7. haftasında Brondby'yi ağırladı.

Ev sahibi takım, 10. dakikada penaltıdan Robert Skov, 12. dakikada Dame N'Doye ve 64. dakikada Rasmus Falk'ın golleriyle 3-2 galip geldi. Brondby'nin gollerini 6. dakikada Simon Tibbling ve 53. dakikada kendi kalesine Denis Vavro attı. Danimarka'da 26 hafta süren normal sezonu 61 puanla tamamlayan ve şampiyonluk grubuna lider olarak başlayan Kopenhag, Brondby galibiyetiyle puanını 82 yaptı. Son 3 haftaya girilirken en yakın rakibi Midtjylland'ın önünde şampiyonluğu garantileyen Kopenhag, ligde 13. zaferini elde etti.

NDOYE'NİN MÜTHİŞ PERFORMANSI

Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak eski takımı Kopenhag'a transfer olan N'doye takımının şampiyonluğa ulaşmasında kilit isimlerden biri oldu. Lig ve şampiyonluk grubunda toplam 32 maça çıkan N'doye 22 gol 5 asistle takımına katkı yaparak sezona damga vurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor