Cüneyt Çakır’ın Trabzonspor karnesi

Trabzonspor hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk oluyor.

Cüneyt Çakır’ın Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor Fenerbahçe’ye konuk olacak. Karşılaşma Cumartesi günü saat 19.00’da oynayacak ve Cüneyt Çakır yönetecek.

Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır bugüne kadarTrabzonspor’un 39 karşılaşmasını yönetti. Bordo mavili ekip bu maçların 20’sini kazanırken 9 maçta berabere kaldı ve 10 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

Deplasmanda Çakır yönetiminde oynanan 20 deplasman maçında ise Trabzonspor 6 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Cüneyt Çakır Fenerbahçe’nin ise 50 karşılaşmasını yönetti. Sarı lacivertliler bu karşılaşmaların 26’sını kazanırken 9 maç beraberlikle 15 maç ise mağlubiyetle sonuçlandı. En ilginç istatistik ise Fenerbahçe’nin iç sahada Cüneyt Çakır ile sadece 1 mağlubiyeti olması. Çakır sarı lacivertli ekibin evinde oynadığı 20 maçı yönetti, bu maçlarda 15 galibiyet alan Fenerbahçe 4 beraberliğin yanında sadece 1 mağlubiyet aldı.

Cüneyt Çakır Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan iki karşılaşmada düdük çaldı. Bunların biri olan 2009-2010 yılında Türkiye Kupası Finali, Urfa’da oynandı ve Trabzonspor bu karşılaşmayı 3-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü. 2011-2012 sezonunda ise İstanbul’da oynanan karşılaşmada Trabzonspor 1-0 mağlup olmuştu. Çakır Trabzonspor’dan bir oyuncuyu kırmızı kart ile oyundan ihraç etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor