Cüneyt Çakır'a ceza verilecek mi?

Trabzonspor-Galatasaray derbisi bitti ama yankıları bitmedi... Maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlar, skorun da önüne geçti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi sabahı TFF binasına giderek MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile görüşmüştü. Bu s

Cüneyt Çakır'a ceza verilecek mi?

Trabzonspor-Galatasaray derbisi bitti ama yankıları bitmedi...

Maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlar, skorun da önüne geçti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, pazartesi sabahı TFF binasına giderek MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile görüşmüştü. Bu sürpriz ziyaretin ardından 2. bomba Cüneyt Çakır'a verilen performans notunda patladı. Karşılaşmanın gözlemciliğini yapan Metin Tokat, Çakır'a 'iyi, beklenen peformans' anlamına gelen 8.3 not verdi. Ancak MHK yetkilileri aynı kanaatte değildi. Yapılan değerlendirme sonucunda Çakır'ın gerçek notunun 7.9 olduğu görüşüne varıldı. 7.9'un karşılığı ise 'bariz önemli bir hata yaptı' anlamına geliyor. Çakır'ın puanını düşüren o 'bariz önemli hata' ise, 60. dakikada yaşanan penaltı pozisyonu. Bu dakikada, Trabzonsporlu Erkan Zengin'in Galatasaray ceza alanındaki şutunda top Jason Denayer'in eline çarpmış, hakem Cüneyt Çakır 'devam' kararı vermişti. Verilmeyen penaltı puan düşürmekle kalmadı; hem Cüneyt Çakır'ı hem de Metin Tokat'ı yaktı. MHK, ikisini de ceza verecek. Cüneyt Çakır ve Metin Tokat'ın 15 gün süreyle dinlendirilmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor