Çubukçu’dan Muhammet Demir ve Yusuf Erdoğan açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, gündemdeki konulara ilişkin katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu.

Çubukçu’dan Muhammet Demir ve Yusuf Erdoğan açıklaması

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Muhammet Demir’in Trabzonspor’dan alacakları için TFF’ye başvurduğuna dair haberlere ve Yusuf Erdoğan’ın transferine ilişkin soruları cevapladı.


2-3 TAKVİYE YAPACAĞIZ

Bir radyo programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Çubukçu, ‘Trabzonspor ligin 2. yarısında iyi toplayan takımlarından biriydi, takımın bir temeli var bu dengeleri koruyarak transferler yaparak ilerleyeceğiz. 2 veya 3 isim takviyesi yapabilirsek en üst hedefleri zorlayabileceğimizi düşünüyorum. Takıma geri dönecek futbolcularımızda var, 26 tane geri dönecek bir futbolcumuz var.’ dedi.

MUHAMMET DEMİR İÇİN GELEN BİR ŞEY YOK

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği ardından devre arasında tekrar Gaziantep’a kiraladığı Muhammet Demir’in Trabzonspor’dan alacakları için TFF’ye başvurduğunu duyduğunu ifade eden Çubukçu, ‘Muhammed Demir'in alacakları için işlem yaptığını biz de duyuyoruz ama hukuk büromuza gelmiş bir belge yok.’ dedi.

YUSUF ERDOĞAN’I TUTMAK İSTİYORUZ

Trabzonspor’un genç oyuncularından Yusuf Erdoğan’ın transferine ilişkin iddiaları da cevaplayan Çubukçu, ‘Yusuf Erdoğan ile ilgili bize gelen bir teklif yok, biz futbolcularımızın takımdan ayrılmasını istemiyoruz. Hele faydalandığımız oyuncuları kesinlikle tutmak istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.

YANAL’IN SÖYLEDİKLERİ DOĞRU

Ersun Yanal’ın Trabzonspor – Bursaspor maçının öncesi ve devre arasında yaptığı konuşmaları doğru bulduğunu belirten Çubukçu, ‘Ersun Yanal'ın soyunma odasında söylediklerini doğru buluyorum. Rize maçından önceki açıklamaları ve sezonun hikayesini olumlu buluyorum.’ dedi.

TRANSFERDE DETAY VEREMEM

Trabzonspor’un ilgilendiği futbolculardan medyada yer alan bazı isimlerin doğru olduğunu söyleyen Çubukçu, ‘Trabzonspor kurulduğundan beri şampiyonluğu hedefliyor, her zaman hedefimiz şampiyonluk. Kamil Ahmet Çörekçi ile görüşüyoruz, medyada çıkan haberler doğru. Teknik kadro ve başkan bu transferi beraber götürüyor. Larsson ile görüşmüyoruz, gündemimizde böyle bir isim yok. Kucka, bize selam yollamış ben de bu konuda telefonlar alıyorum. Yazılı görsel basında çıkan bazı haberler doğru ama çok fazla detay veremiyorum. Biz transferi bir ekiple yapıyoruz ve çalışıyoruz.'' şeklinde konuştu.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor