Çubukçu: "Gündem transfer değil maçlar"

Asbaşkan Çubukcu, Transfer sezonu gelmeden hiçbir girişimde bulunmayacaklarını açıkladı.

Çubukçu: "Gündem transfer değil maçlar"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukcu’dan transfer açıklaması.


Haber61'e konuşan Asbaşkan Çubukcu basında çıkan transfer haberlerine isyan ederken Transfer sezonu gelmeden hiçbir girişimde bulunmayacaklarını açıkladı.
 
Asbaşkan Çubukçu Trabzonspor’un uyum içersinde hedefine yürüdüğünü belirterek "Transfer haberleri artık takıma zarar verecek düzeye geldi. Bir kez daha tekrar ediyorum. Transfer sezonu gelmedi. Bizim transferden daha önceliğimiz ligde oynayacağımız maçlardır. Transfer sezonu geldiğinde transferle ilgili çalışmalar yapacağız. Bu haberler takımı karıştırmaya yönelik haberler. Ligde bir hedefe yürüyoruz önümüzde önemli maçlar var. Biz olaya maç maç bakıyoruz. Şuanda bizim için en önemli maç Antalyaspor maçı. Bu maçtan da üç puanla ayrılarak hedefimize bir adam daha yaklaşmak istiyoruz. Önümüzde  7 maçımız var bu maçlardan en yüksek puanı almaya çalışacağız. Şuanda yönetimimizin tek hedefi transfer değil oynayacağımız maçlardır.Transfere sezon geldiğinde bakacağız. Özellikle ulusal medyada transferlerle ilgili çok sayıda haberler çıkıyor. Taraftarlarımız bu haberlere ilgi göstermesinler. Bazı haberler Trabzonspor’un yakaladığı istikrarı bozmak için yapılıyor.Oyuncularımızın kafalarını karıştırmaya çalışan bir kesim var.Trabzonspor’un gündemi şuan transfer değil. Sezon geldiğinde transfere bakarız. Önce önümüzdeki  7 maçı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz." dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor