Çubukçu: "En önemli maç Rize"

Asbaşkan Ahmet Çubukçu'dan Çaykur Rizespor maçı açıklaması.

Çubukçu: "En önemli maç Rize"

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, her maçı tek tek düşündüklerini belirterek, önlerindeki en önemli maçın komşuları Çaykur Rizespor ile oynayacakları mücadele olduğunu söyledi. 


Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında elde ettiği sonuçlarla iyi bir çıkış yakalayan Trabzonspor, üst basamaklara doğru tırmanışını sürdürmek istiyor. Ligde 9 maçlık yenilmezlik serisini elinde bulunduran bordo-mavililer, deplasmanda komşusu Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçta da seriyi 10'a çıkartmanın hesaplarını yapıyor.

Down Sendromlu çocuklar için Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, "Trabzonspor'un başarısı Trabzon kentine direkt olarak etki yapıyor. İnsanların birbirlerine yaklaşımları ve sosyal aktivitelerle birlikte moral düzeyi üst seviyeye çıkıyor. Trabzonspor'un ikinci yarı elde ettiği başarıyı pekiştirebilmesi için önümüzde oynayacağımız maçlarda elde edeceğimiz başarılarda önemli rol oynayacaktır" dedi.

Her maçı tek tek düşündüklerini belirten Çubukçu, "En önemli maçımızı önümüzdeki maç olarak görüyoruz. 2 Nisan Pazar günü komşumuz Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maç bizim için çok önemli. Ondan sonra diğer maçlara bakacağız. Trabzonspor'un başarısı, taraftar, şehir ve takımın bütünleşmesiyle ilintili. Taraftarlarımız takımlarına sahip çıktığı süreci bunun semeresini hep birlikte alacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler