Çorum Başkanından Rodallega için iddialı sözler

Benim futbolcum böyle bir şey yapmaz. Yaptıysa hemen takımdan çıkarırım. Ancak bu iddialar gerçek değilse aynı hassasiyeti Trabzonsporlu yöneticilerden de beklerim

Çorum Başkanından Rodallega için iddialı sözler
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Çorum Belediyespor ile karşılaşan Trabzonspor'da Hugo Rodallega şoku yaşandı. Karşılaşmanın 64. dakikada rakibine kafa atan Hugo Rodallega, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maç sonu Çorum Belediyesporlu futbolcu Yakup Kayış'ın kendisine ırkçı söylemler sarf ettiğini iddia eden Rodallega, bu nedenle kafa attığını açıkladı. Bu iddianın ardından Çorum Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, yaptığı açıklamada futbolcusunun arkasında durdu. Trabzonspor'un yöneticilerine seslenen Zeki Gül, "Maç canlı olarak yayınlandı. Her yerde kameralar vardı ve o anları da kaydetti. Benim futbolcum böyle bir şey yapmaz. Yaptıysa hemen takımdan çıkarırım. Ancak bu iddialar gerçek değilse aynı hassasiyeti Trabzonsporlu yöneticilerden de beklerim" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor