Cornelius Trabzonspor'dan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı!

Cornelius, Trabzonspor'dan ayrılık sebebini Dünya Kupası'nda açıkladı.

Cornelius Trabzonspor'dan neden ayrıldığını ilk kez açıkladı!

Trabzonspor’a transfer olduktan sonra şampiyonluk yaşayan Danimarkalı yıldız golcü Andreas Cornelius, ayrılık sebebini Katar Dünya Kupası'nda açıkladı.

Trabzonspor’a transfer olduktan sonra şampiyonluk yaşayan ve taraftarların “kuzeyin yeni kralı” olarak adlandırdığı Cornelius, ayrılık sebebini Katar Dünya Kupası'nda açıkladı.

"Kopenhag’a ailevi sebeplerle döndüm"
Danimarkalı forvet Andreas Cornelius, Trabzon’dan ayrılma nedeninin ailevi sebepler nedeniyle gerçekleştiğini açıkladı.

Katar'da Danimarka milli takımıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren ve TRT Spor'dan Veli Yiğit'e konuşan Cornelius “Trabzonspor’dan ayrılmak kişisel aldığım bir karardı ve kulübüm buna saygı duydu. Kopenhag’a ailevi sebeplerle döndüm. Trabzon’da harika zaman geçirdim” ifadelerini kullandı.

Kopenhag'da parlak bir dönem geçirmiyor
Yeni sezon öncesi Trabzonspor'dan eski takımına geri dönen Danimarkalı golcü Andreas Cornelius Kopenhag'da parlak bir dönem geçirmiyor. Trabzonspor'un kazandığı tarihi şampiyonlukta 15 gol, 5 asistlik katkı yapan Danirmarkalı yıldız bu sezon ise siftah yapmadı. Danimarka Milli Takımı'nın DÜnya Kupası kadrosuna alınan Cornelius, Tunus maçındaki pozisyonuyla gündem oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor