Cornelius: "Şampiyonluk avucumuzun içinde"

Cornelius açıklamalarda bulundu.

Cornelius: "Şampiyonluk avucumuzun içinde"

Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçında Trabzonspor Kayserispor’u 1-0 yenerken tek golün sahibi Andreas Cornelius maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cornelius şöyle konuştu;

Hocamız performansımızdan dolayı memnundu. Planlarımıza ve düzenimize sadık kaldık Hem top bizdeyken hem de değilken. Sonuçtan endişe etmeden oynadık sonunda da iyi sonuç aldık.

Kompakt, kapalı defanslara karşı yapmamız gereken şey sakin kalmak. İstediğimiz gol gelmediğinde plana sadık kalmalı, sükûnetimizi koruyarak, planınızı uygulamalısınız. Bugün de bunu yaptık, kapalı kalan rakibe karşı planımızı uygulamaya çalıştık.

Kendi performansımızdan memnunum takımın geri kalanındaki kaliteye ayak uydurduğum içinde mutluyum. İyi ve kaliteli takım arkadaşlarım var onlarla oynamak çok büyük zevk. 

Ben fiziksel oynayabilen biriyim. Bundan faydalanabilmemiz çok güzel. Çünkü bazen kısa paslarla oynayamadığınızda zor olduğunda uzun pasa dönerek taktiksel değişiklik yapabiliyoruz. Bu da bize taktiksel çeşitlilik için avantaj sağlıyor.

Şampiyonluk avucumuzun içinde tek yapmamız gereken uzanıp onu almak. Geriye kalan maçlarda gerekli performansı koruyabilir ve devam ettirebilirsek ihtiyacımız olan puanları alabilirsek hedefimize ulaşacağız.

Haber61 - Spor Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor