Cornelius Malatyaspor maçında oynayacak mı? İşte son durum

Trabzonspor'un yeni golcüsü Yeni Malatyaspor maçına hazır.

Cornelius Malatyaspor maçında oynayacak mı? İşte son durum

Trabzonspor'un 3.5 ay süren görüşmelerin ardından renklerine bağladığı Andreas Cornelius, oynamaya hazır... 28 yaşındaki santrforun lisans işlemleri tamamlanırken, TFF'nin listesinde adı yer alıyor. EURO 2020 sonrası kısa bir izin yapan ve ardından Parma'nın yeni sezon kampına katılan Cornelius, fizik olarak da neredeyse hazır durumda.

Günebakış'ta yer alan habere göre yıldız forvet, teknik direktör Abdullah Avcı'nın uygun görmesi halinde 16 Ağustos Pazartesi günkü Yeni Malatyaspor mücadelesinde forma giyebilecek. İmza töreninde "Bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" diyen Cornelius, hocasından görev bekliyor.

Sözleşmesine kendi isteğiyle "20 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi eklenen Fırtına'nın yeni Viking'i bu sezon bordo- mavili formayla patlama yapmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor