Cornelius kendine hayran bıraktı

Sörloth’un alternatifi olarak Trabzonspor'un forvet listesinde bulunan Andreas Cornelius, EURO 2020’de kalitesini gösterdi. Danimarka’nın Galler’i 4-0 yendiği maçta 70. dakikada oyuna giren 28 yaşındaki santrfor, güzel performansını 1 asistle süsledi; mücadele gücüyle herkesi etkiledi.

Cornelius kendine hayran bıraktı

Daha sezon bitmeden teknik direktör Abdullah Avcı’nın 1 numaralı forvet adayı olan Andreas Cornelius, haftalarca yapılan görüşmelerin ardından ikna edilememişti. Trabzonspor ’un 1.8 milyon Euro’luk teklifi karşısında 2.5milyon Euro isteyen Danimarkalı yıldız için kulübü Parma da 5 milyon Euro civarı bonservis talep ediyordu. Kulüpler her ne kadar anlaşma noktasına gelse de, Cornelius’un menajerinin uzlaşmaz tavrı işi çıkmaza soktu. Devamında da Sörloth gelişmeleri yaşanınca, bu transfer arka plana atıldı. Trabzonspor hâlâ Sörloth’u bekliyor ancak Cornelius başta olmak üzere listede alternatifler de var. Geçtiğimiz haftalarda Cornelius’un menajeri yeniden görüşmek için Trabzonspor Yönetimi’ne haber gönderirken, Danimarka Milli Takımı ile EURO 2020’de bulunan dev santrfor son maçtaki performansıyla herkesi etkiledi.

Öncelik Sörloth’ta ama...

70. dakikada oyuna giren Cornelius, yaptığı müthiş driplinglerle rakip savunmayı çok zor durumda bıraktı, zaman zaman 2-3 oyuncu bile onu durduramadı. Güçlü fiziğiyle dikkat çeken ve ikili mücadelelerde hep ayakta kalan Cornelius,4. golde de asisti yaptı. Bordo Mavililer, Sörloth cephesinde yaşanacak gelişmelere göre Cornelius defterini tekrar açacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler