Cornelius: İki kupayı da istiyoruz

Trabzonspor'da Cornelius maç sonunda konuştu

Cornelius: İki kupayı da istiyoruz

Trabzonspor’un Kayserispor’u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından bordo mavili takımda golün sahibi Cornelius değerlendirmelerde bulundu.

Cornelius şu ifadeleri kullandı;
Bugün takımca iyi oynadık. Toplu ve topsuz olarak çalıştıklarımızı uyguladık. Maçın hakimi bizdik. Rakibe şans vermeden maçı domine etmeye çalıştık.
Gol atmak çok önemli. Oynadığım pozisyonda gol atmak işin parçası. Gol atıp takımın kazanması durumunda çok mutlu oluyorum.
Sezonu iki kupayla tamamlamak istiyoruz. Ligde büyük bir avantajımız var. Bugün kupada da avantaja geçtik. Hafta sonu gerekli sonucu alıp kupayı buraya getirmek istiyoruz. 
Harika bir takımımız var. Takımı tek başına çeken ben değilim. Çok yetenekli oyuncularımız var. Gol ve asistleri birlikte paylaşıyoruz. 90 dakika oynamadığım maçlar var penaltıları da atmıyorum ama harika bir takımız. Gol krallığını isterim ama öncelikle takımımızın başarısı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler