Constant'ın maliyeti düşündürüyor

Sezon başında Milan’dan transfer edilerek kadroya dahil edilen ancak Batum’da görüntülenmesinin ardından kadro dışı bırakılan Kevin Constant’ın Trabzonspor’a olan maliyeti düşündürüyor.Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kesin bir dille kadroda istemediğini be

Constant'ın maliyeti düşündürüyor

Sezon başında Milan’dan transfer edilerek kadroya dahil edilen ancak Batum’da görüntülenmesinin ardından kadro dışı bırakılan Kevin Constant’ın Trabzonspor’a olan maliyeti düşündürüyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kesin bir dille kadroda istemediğini belirttiği Gineli oyuncu için kulübüne 2.5 Milyon Euro ödenirken, oyuncuya 4 yıl için 9,6 Milyon Euro, toplamda 33 Milyon Lira garanti para ödenecek.

Durum böyle olunca maliyeti Bordo mavili kulübe önemli rakamlara patlayan Constant için yönetimin, ya Ersun Yanal'ı ikna etmeye çalışacağı ya da gönderilen bir çok oyuncu gibi tazminat vererek gönderileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor