Constant ve Sefa krizinde yeni gelişme!

CUMARTESİ günkü Gaziantepspor maçından önce futbolcularının şubat ve mart ayı paralarını yatıran Trabzonspor yönetiminin Costant’ın ödemesini taksitlendirdiği, kulübe ihtar çektiren Sefa Yılmaz konusunu da çözüme kavuşturacağı bildirildi.   TAKSİT İÇİN UZ

Constant ve Sefa krizinde yeni gelişme!
CUMARTESİ günkü Gaziantepspor maçından önce futbolcularının şubat ve mart ayı paralarını yatıran Trabzonspor yönetiminin Costant’ın ödemesini taksitlendirdiği, kulübe ihtar çektiren Sefa Yılmaz konusunu da çözüme kavuşturacağı bildirildi.
 
TAKSİT İÇİN UZLAŞMA
 
Bu sezon ekonomik anlamda yaşadığı çalkantılarla gündeme gelen Trabzonspor’da, son olarak Costant ve Sefa Yılmaz'ın para meselesi ortaya çıktı. Gineli Kevin Constant’ın geçmişten kalan 1.1 milyon Euro’luk ödemenin yapılmaması durumunda FIFA’ya gireceğini bildirmesi üzerine yönetim, çözüm için harekete geçti. Constant’ın avukatlarıyla görüşen bordo mavili yönetim, ödemenin taksitler halinde yapılması konusunda uzlaşma sağladı. Bu arada bordo mavili kulübe 3 milyon TL’lik alacağı nedeniyle ihtar çeken Sefa Yılmaz ile ilgili sorunu da ele alacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor