Constant noterlik oldu

Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constant’ın kendisine verilen antrenman programına da uymamaları üzerine ileride doğabilecek sorunlar öncesi harekete geçti. Bu amaçla Gineli futbolcunun, belirtilen yer ve zamanda antre

Constant noterlik oldu
Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constant’ın kendisine verilen antrenman programına da uymamaları üzerine ileride doğabilecek sorunlar öncesi harekete geçti. Bu amaçla Gineli futbolcunun, belirtilen yer ve zamanda antrenman yapmadıklarını belgelemek için notere başvuruldu. 
 
Trabzonspor, oyuncularla arasında yasal sorun doğması durumunda söz konusu belgelerle FIFA’ya ve federasyona müracaat ederek, kulübün zarara uğramasını önlemeye çalışacak.
 
Yöneticiler diretiyor
 
Trabzonspor’da 26 yaşındaki futbolcunun yıllık aldığı 2 milyon Euro’ya öne sürülerek yönetim kurulu Ersun Yanal’a affedilmesi yönünde görüş bildiriyor. Fakat tecrübeli teknik adamın kararı çok net.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor