Constant Konya maçına yetişecek mi?

Trabzonspor’da ağır yenilgiyle sonuçlanan Osmanlıspor maçı öncesi en büyük sıkıntı savunmanın solundaydı. Sakatlığı nedeniyle maça götürülmeyen Constant’ın yokluğu fazlasıyla hissedildi.   Gineli yıldızın Konya maçına yetişip yetişmeyeceği ise şimdiden me

Constant Konya maçına yetişecek mi?
Trabzonspor’da ağır yenilgiyle sonuçlanan Osmanlıspor maçı öncesi en büyük sıkıntı savunmanın solundaydı. Sakatlığı nedeniyle maça götürülmeyen Constant’ın yokluğu fazlasıyla hissedildi.
 
Gineli yıldızın Konya maçına yetişip yetişmeyeceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Bordo-Mavililer’in yıldız isminin tedavisine hız verildi. Konyaspor’la cuma günü oynanacak maça kadar hazır olması beklenen Constant’ın, yarından itibaren de takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Constant’ın durumunu teknik heyet de çok yakından takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor