Constant için şok eden rapor!

Trabzonspor'da Kevin Constant krizi her geçen gün biraz daha büyürken, Ersun Yanal'ın verdiği milli maç arasında Fransa'ya giden Gineli oyuncunun burada menajeriyle buluştuğu bildirildi.Kevin Constant'ın, Trabzonsporlu yöneticilere bir sağlık raporu gönde

Constant için şok eden rapor!

Trabzonspor'da Kevin Constant krizi her geçen gün biraz daha büyürken, Ersun Yanal'ın verdiği milli maç arasında Fransa'ya giden Gineli oyuncunun burada menajeriyle buluştuğu bildirildi.

Kevin Constant'ın, Trabzonsporlu yöneticilere bir sağlık raporu gönderdiği ve bu raporda sakatlığı yüzünden sahalardan bir ay uzak kalacağı şeklinde bir ibarenin bulunduğu ortaya çıktı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek, "Yanal varsa ben yokum" diyen Constant'ın, Fransa'da bir süre alt yapısından yetiştiği Toulouse'un tesislerinde çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. Başkanın da Constant krizinin daha fazla dallanıp budaklanmaması ve oyuncunun ipini hemen çekmemek için bu karara destek verdiği ise gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor