Constant 150 gün sonra!

Trabzonspor'da en son geçen sezon 22 Şubat'ta Kasımpaşa ile deplasmanda oynanılan maçta forma giyen, 26 Şubat'ta UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki Napoli maçında kadroda olmasına karşın görev alamayan ve ardından da teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadr

Constant 150 gün sonra!
Trabzonspor'da en son geçen sezon 22 Şubat'ta Kasımpaşa ile deplasmanda oynanılan maçta forma giyen, 26 Şubat'ta UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki Napoli maçında kadroda olmasına karşın görev alamayan ve ardından da teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılan Constant'ın forma hasreti de Differdange 03 maçında sona erdi.
 
Yanal'ın takımdan ayrılmasının ardından göreve gelen teknik direktör Şota Arveladze'nin oynatmayı düşündüğü ancak Differdange 03 ile oynanılan ilk maç öncesi sakatlanan Constant, durumunun düzelmesinin ardından ilk 11'de şans buldu.
 
Orta alanda görev alan Constant, bordo-mavili takımda 150 gün sonra bir resmi maçta oynayarak formasına kavuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler