Colman Trabzonspor günlerini arıyor!

Haber61 Spor ServisiTrabzonspor’a geldiğinde taraftarın sevgilisi olan ve yıllarca kaldığı bordo mavili ekipten olaylı şekilde ayrılan Gustavo Colman eski günlerini aratıyor.Geçen sezon kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi feshedilen Arjantinli futbolcu bir

Colman Trabzonspor günlerini arıyor!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’a geldiğinde taraftarın sevgilisi olan ve yıllarca kaldığı bordo mavili ekipten olaylı şekilde ayrılan Gustavo Colman eski günlerini aratıyor.

Geçen sezon kadroda düşünülmeyen ve sözleşmesi feshedilen Arjantinli futbolcu bir süre boşta kaldıktan sonra ülkesinin Rosario Central takımına transfer olmuştu. Yeni takımında kendini toplamaya çalışan yıldız futbolcu henüz bu isteğini gerçeğe çeviremedi.  Ligin 12. Haftası itibariyle 8 maçta forma giyebilen Colman yanlızca 1 kez 90 dakika sahada kalabildi. Birçok kez oyuna sonradan dahil olan tecrübeli futbolcu 8 maçta 1 kez asist yaparken henüz golle tanışamadı. Formuyla Trabzonspor günlerini mumla arayan Colman’ın uzun süre futbol oynamaması nedeniyle kendini toparlayamadığı belirtiliyor.

2008-09 sezonunda Trabzonspor’un kadrosuna kattığı Colman bordo mavili ekiple çıktığı 205 karşılaşmada 24 gol 46 asist yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor