Çimşir: Tamam mı devam mı maçı değil!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Galatasaray maçı öncesi hedeflerinin net olduğunu söyleyerek “Karadeniz insanı olarak mücadeleden vazgeçmeyiz” dedi.
Çimşir: Tamam mı devam mı maçı değil!

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Süper Lig’de Galatasaray ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Çimşir, maça iyi hazırlandıklarını vurgulayarak İstanbul’dan galibiyetle dönmek istediklerini dile getirdi.

“Pes etmeyiz, mücadeleye devam edeceğiz”

Maçı “tamam mı devam mı” olarak görmediğini ifade eden Çimşir, şu ifadeleri kullandı:
“Biz camia olarak bu savaşa çok girdik. Karadeniz insanları inatçıdır, bir şeyin peşini kolay bırakmayız. İyi hazırlandık ve buradan kazanarak dönmek istiyoruz. Sahada doğru mücadele verdikten sonra sonuna kadar gideceğiz.” dedi.

Kadro durumu ve sakatsızlık gelişmeleri

Oyuncu durumuna da değinen Çimşir, Anthony Nwakaeme’nin 19 gün sonra ilk kez idmana çıktığını belirterek,
“Gelmek çok istedi, biz de kadroya aldık. İhtiyaç olursa kullanacağız ama süresini değerlendireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Çimşir ayrıca sakatlıkları bulunan Ekuban ve Abdülkadir Parmak’ın takıma döndüğünü, cezalı oyuncular nedeniyle bazı eksikler olsa da sahaya ideale yakın bir kadroyla çıkacaklarını kaydetti.

“Hedefe hep birlikte ulaşacağız”

Takım olarak ortak hedefe kilitlendiklerini belirten genç teknik adam,
“Mücadeleyi hep beraber vererek hedefe ulaşmaya çalışacağız.” dedi.

Trabzonspor – Galatasaray karşılaşması ligde zirve yarışının kaderini belirleyebilecek maçlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir