Çimşir: Algı oluşturmaya çalışıyorlar ama...

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Çimşir: Algı oluşturmaya çalışıyorlar ama...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'un Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Hüseyin Çimşir açıklamalarda bulundu.

Çimşir şöyle konuştu;

Bugün maçın geneline bakıldığında 1 puan sevindirici. Maç balında da söylemiştim Beşiktaş topa en çok sahip olan takımlarından biri. Biz topu kazandıktan sonra çok çabuk kaybettik. Golü bulduktan sonra daha çok topu tutmalıydık. Top kazanıp hızlı çıkmak istedik ancak olmadı. İkinci yarı çok ciddi bir baskıları oldu 2 gol yedik. Değiştiğimiz oyuncularla beraber son dakikada golü bulduk. 1 puan önemliydi. Bu duruma mücadeleyle geldik. İlk düdükten son düdüğe kadar bu mücadelenin içerisindeyiz. Bazen algılar oluşturuluyor ama biz emeğimizle puan aldık. Eksikliklerimizi gidererek yola devam etmeye çalışacağız. Maçı bırakmamak çok önemli. Bir dakikada 2 gol olabiliyor. Pes etmeden sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
87 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor