Çilingiroğlu: 2010-11 mağduru Trabzonspor

Fenerbahçe başkanının Trabzonspor'u hedef alan açıklamalarının yankıları sürüyüyor.

Çilingiroğlu: 2010-11 mağduru Trabzonspor

Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un Trabzonspor hakkında yapmış olduğu açıklamalara bordo mavili camiada tepkiler sürerken, Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’ndan bu konuya yorum geldi. Ali Koç’un Aziz Yıldırım taktiği uyguladığını belirten Çilingiroğlu “Etrafi germeye oynuyor dedi.

Çilingiroğlu "Etraf neşelenecek, şimdi Trabzon girecek bu işin için 3 temmuz mu diyecek mağdur alan biziz şampiyonluğu tescil edilen sizsiniz diyecek. Siz ve idarecileriniz yeniden yargılandınız hepiniz beraat ettiniz diyecek. Doğrusu bu, realite konuşalım. Başka kanalda olsa başka şekilde konuşabiliriz ama sayın Cumhurbaşkanımızın hassasiyetinden dolayı fazla ağzımız açamıyoruz. Realiteleri de görmezden gelemeyiz. 2010-11 şampiyonu kim Fenerbahçe mağdur olan kim Trabzonspor. Onların bütün derdi şu 10 senedir şampiyonlar ligine gidemiyor giderdik de bu kadar zarar etmezdik durumuna getiriyor. İşi derinleştiriyorsun. “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor