Cihat Arslan "Mükemmel bir gol yedik"

Akhisar Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonu konuştu.

Cihat Arslan "Mükemmel bir gol yedik"

Haber61 - Spor Servisi - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Arslan "Biraz kritik, maçın başında da iyi başladık. Yardımlaşmamız da iyiydi. Final pasları iyi değildi. Trabzonspor defansının arkasına atmaya çalıştığımız toplar bizi biraz zorladı. Mustafa’nın sakatlığı maçın kırılma noktasıydı. Muhteşem bir gol de yedik. Sosa’nın golü dengeleri değiştirdi. Bizde Selezlov ile karşılık verelim dedik. İkinci yarıda oyunun karakteri vardı bizim açımızdan. Talihsiz gol yeme alışkanlığımız devam etti. İki oyuncu kazandım. Onlarda ısrar edeceğim." ifadelerini kullandı.

Mustafa Yumlu hakkında da bilgi veren Arslan "Mustrafa Yumlu’da iki yerde kırık olduğu söylendi. Ameliyat olacağı söylendi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor