CHP’li vekiller Trabzonspor’a destek için geldi.

Trabzonspor evinde Galatasaray’ı ağırladı.

CHP’li vekiller Trabzonspor’a destek için geldi.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper Lig’in 13. Haftasında evinde Galatasaray’ı ağırlarken CHP Milletvekilleri de destek için tribündeki yerini aldı.

CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan “Ben Erdoğdu'da büyüdüm. Öğreneceğim her şeyi Trabzon’da öğrendim. Objektif olamam ben Trabzonspor taraftarıyım” ifadelerini kullanırken, CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek “Ben Sarıyer kulübünün de yıllarca asbaşkanlığını yaptım. Trabzonspor'un ortaya koyduğu gençleşme hamlesini bir kez daha görmek için geldim. Daha önce AEK maçına da gelmiştim. Trabzonspor doğru şekilde yönetiliyor ve bunun diğer 3 büyük kulübe de örnek olması gerektiğini düşünüyorum. “ dedi.

Son olarak söz alan Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya “Misafir milletvekillerimizle maça geldik. Çok kaliteli bir maç izleyeceğimizi umut ediyorum. Söz konusu Trabzonspor olunca ben de objektif olamıyorum. Kazanacağız diyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor