Chibuike Nwaiwu’nun ilk sözler “Çok Mutluyum“

Trabzonspor’un yeni transferi Chibuike Nwaiwu Trabzon’a iner inmez ilk açıklamasını yaptı.

Trabzonspor ara transfer döneminin ilk transferini gerçekleştirdi. Wolfsberger AC takımından kadroya katılan  Chibuike Nwaiwu gündüz saatlerinde resmen açıklanmıştı.

Trabzonspor'u renklerine kattığı savunma oyuncusu Nwaiwu’nun Trabzon'a geliş programı belli oldu. Futbolcu bu akşam saat 22.00 sularında Trabzon Havalimanı'na indi.

Chibuike Nwaiwu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle burada olmaktan ve bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum: Sizi çok seviyorum ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Transfer sürecim gayet olumlu geçti. Trabzonspor'u seçme sebeplerimden biri de buranın bana milli takım kapılarını açacağını düşünmemdir.

Onuachu'yu bir abi, bir kardeş gibi görüyorum. Ona da buraya geleceğimi söylemiştim; transfer sürecinde bana çok yardımcı oldu. Trabzonspor taraftarı zaten Avrupa'nın ve dünyanın en iyi taraftar gruplarından biri. Onların benden beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Benim için asıl önemli olan hocamın beni nerede görmek istediğidir; farklı pozisyonlarda görev alabiliyorum. Takımı gözlemlediğim kadarıyla, birbirini seven ve kenetlenmiş bir ekip görüyorum." ifadelerini kullandı.

chibuike-nwaiwunun-ilk-sozler-cok-mutluyumchibuike-nwaiwunun-ilk-sozler-cok-mutluyum

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum