Chedjou "Oynamam' dedi ve Trabzon'a Gelmedi

Galatasaray'da savunmacısı Aurelien Chedjou'nun Trabzon'a kendi isteğiyle gitmediği iddia edildi

Chedjou "Oynamam' dedi ve Trabzon'a Gelmedi
Trabzonspor maçı öncesi Galatasaraylı oyunculardan fırsat bulan Trabzon'a gelmekten kactı

Galatasaray'da savunmanın önemli isimlerinden Aurelien Chedjou'nun Trabzon'a kendi isteğiyle gitmediği iddia edildi. Galatasaray'ın sağlık ekibinden daha önce yapılan açıklamaya göre tecrübeli oyuncunun ayağında topuk dikeni olduğu ve buna rağmen maçlarda oynadığı belirtilmişti.

Gençlerbirliği ile geçen hafta Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada yaptığı hatalardan dolayı soyunma odasında Igor Tudor'dan azar işiten oyuncu takım arkadaşı Lionel Carole'e,”Ben burada acı çekerek oynuyorum. Bir de üstüne üstlük azar işitiyorum. Bir daha asla iğneyle oynamayacağım. Bu acı çekilir gibi değil. Bir daha iyileşmeden asla oynamayacağım"dediği iddia edildi. Tudor'a da ağrıları geçmeden oynamak istemediğini ifade eden oyuncu, Trabzonspor maçının kadrosuna alınmadı.

Kamerunlu oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 19 maça çıkarken 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Chejdou ayrıca 1 sarı kart görürken bir de kırmızı kart gördü.

CAVANDA SÜRPRİZİ 
Sakatlıklar nedeniyle Galatasaray’da stoper mevkiinde : Semih Kaya&Ahmet Çalık oynayacak… İgor Tudor, son taktik çalışmada savunmada Cavanda'ya şans verirken Trabzonspor’un eski oyuncusu Cavanda'nın ilk 11 de görev alabileceği gelen bilgiler arasında
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor