Chedjou el yaktı!

Trabzonspor'la ismi anılan Chedjou'nun istediği rakam oldukça yüksek

Chedjou el yaktı!
Galatasaray'ın önerisiyle Chedjou ile ilgilenen Trabzonspor oyuncunun istediği ücret nedeniyle geri adım attı. Kamerunlu stoperin bordo mavililerden 2.2 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

GALATASARAY GÖNDERMEYE ÇALIŞIYOR

Galatasaray sezon sonunda kontratı bitecek olan Aurelien Chedjou’yu göndermek için elinden geleni yapıyor... Kamerunlu oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde kontrat uzatılmayacağı ve bu nedenle de kendisine kulüp bulması istenirken gelen tekliflerden henüz bir sonuç çıkmadı...

Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon Euro alan Chedjou, başta Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerinden gelen teklifleri beğenmezken Katar’da bile aradığı ücreti bulamadı. Sezon sonuna kadar takımda kalması halinde yarı dönem için 1.1 milyon Euro ödemesi gereken G.Saray yönetimi oyuncuyu göndermek için tüm imkanlarını seferber ederken Trabzonspor'un, oyuncunun menajeri ile masaya oturduğu öne sürüldü. Yeni sözleşmesini 3 yıllık yapmak istediğini Trabzonsporlu idarecilere aktaran Chedjou’nun menajeri, yıllık  ücret olarak ise G.Saray’dan kazandıklarını yani 2.2 milyon Euro’yu talep ettiği kaydedildi. Ancak bu ücreti fazla bulan Karadeniz ekibinin geri adım attığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor