Cezayirli oyuncudan Trabzonspor itirafı

"Trabzonspor beni istiyor"

Cezayirli oyuncudan Trabzonspor itirafı
Liglerde son haftalara girilirken transfer iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor.Bu kez Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi.

Cezayir'in Competition gazetesine konuşan Fransa'nın Montpellier takımının 10 numarası Ryad Boudebouz, Roma ve Celta ile beraber Trabzonspor'un da kendisini istediği belirterek gelecek sezon daha iyi bir takımda forma giymeye hazırlandığını açıkladı.

Bordo mavili yönetim kanadından bu isim şimdiye kadar hiç doğrulanmazken Yusuf Yazıcı'nın yükselen performansı nedeniyle aynı mevkiye transfer yapılması da beklenmiyor.

Boudebouz kimdir?
27 yaşındaki orta saha oyuncusu Boudebouz, Sochaux altyapısında yetişti. 2015 yılında Montpellier takımına transfer olan Cezayirli Boudebouz, bu sezon 30 maçta 11 gol atıp, 9 asist gerçekleştirdi. Boudebouz'un transfermarkt değeri 7.5 milyon Euro. Sol ayaklı oyuncunun sözleşmesi ise 2019 yılında sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler