Celil Hekimoğlu’ndan Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür

Hekimoğlu Trabzon başkanı Celil Hekimoğlu’ndan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür geldi.

Celil Hekimoğlu’ndan Ahmet Ağaoğlu’na teşekkür

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün verdiği bir röportajda “Oyuncularımızı Hekimoğlu Trabzon’da değerlendireceğiz” ifadelerini kullanıp “Bu sezon genç oyuncuların kiralanması ve gelişimi için farklı bir yol izleyeceklerinin de altını çizen Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Birinci önceliğimiz Hekimoğlu Trabzon kulübü olacak. Oyuncuları öncelikle orada değerlendirmeyi düşünüyoruz. Kentin takımı, bizim takımımız. Hem Trabzonspor için iyi bir imkan hem de oyuncuların gelişmesi açısından bu ilişkiyi çok önemsiyoruz. Gönül isterdi ki birinci lige çıkmış olsunlar çünkü oradaki deneyim ve tecrübe çok daha önemli. Ama o da olacaktır umarım" açıklamasını yapmıştı.

Ağaoğlu’nun bu sözleri üzerine Hekimoğlu Trabzon kulübünden açıklama geldi.

Açıklamada Celil Hekimoğlu’nun "Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "Kiralık oyuncularda 1. önceliğimiz Hekimoğlu Trabzon FK olacaktır. Çünkü bizim takımımız" ifadeleri bizi mutlu etti. Bu nedenle Trabzonspor yönetimine teşekkür ederiz. Biz de her zaman Trabzonspor'un yanındayız" ifadelerine yer verildi.

Celil Hekimoğlu ayrıca yaptığı paylaşımda ise “Uzun zamandır arzu ettiğim genç ve dinamik oyuncuları tecrübeli oyuncularla kaynaştırıp güçlü bir takım kurmak için abimiz Trabzonsporla çok iyi diyaloglar içindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkürler. Artık sıra bu kadroyu oynatacak, gençlere inanan bir teknik kadroda .” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor