Celil Hekimoğlu: “Trabzonspor bu borçla 100. Yılı göremez”

Celil Hekimoğlu Haber61’e konuştu.

Celil Hekimoğlu: “Trabzonspor bu borçla 100. Yılı göremez”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkan Adaylarından Celil Hekimoğlu ASKF’de yapılan bayramlaşma töreninde Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.


Hekimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bütün spor camiasının bayramını tebrik ediyorum ASKF çok güzel bir geleneği yerine getiriyor. Çok mutlu oluyoruz. Bayramın amacı bir araya gelmek. Sezon içinde mücadele kavramında tadını kaçırıyoruz ama bayramlarda her şeyi bir kenara bırakarak bir araya geliyoruz.

Keşke Başkan burada olsaydı. Ben taraftar gibi bakmam olaylara. Trabzonspor’un 50. Değil 100. Yılını kutlamasını istiyorum. Ama bu borçlanmayla 100. Yılı göremez. Şimdi 750 Milyon’a çıkan bir borç var ve Transfer çabası var. Trabzonspor Akyazı’yı pazarlayamıyor. Gelir artmıyor. Ben kulübün ekonomisini düşünmek zorundayız. Sayın başkan çok iyi bir iş adamıdır. Kendim kaybettim ama Muharrem Usta Ekonomiyi düzeltir dedim ama olmadı. Bizi geleceğe taşıyacak alt yapı eriyor. Borç 750 milyon. Trabzonspor bu paraları ödeyemez. Ne olur 50’yi değil 100’ü düşünelim. Eldekileri çözmeden transfer yapamazsın. Eldekilerin temizlenmesi lazım. Trabzonspor’un gündemi transfer olmamalı. Yapıya uygun oyuncular alınmalı. Doğru transferler yapılmalı buna teknik direktörden başlamalı.

Trabzonspor hedefleri ve geleceği ile ilgili bir hoca olacaktır. Trabzonspor’un kurtuluşu burada. Ucuz ve genç oyunculara gitmek zorundayız. Trabzonspor’un altyapısı olduğu Söylenene Akhisar ligi borçsuz 7. Sırada bitirdi. Trabzonspor 750 Milyon borçla 6. Sırada bitirdi. Trabzonspor’un borcu 1 Milyon TL olursa Trabzonspor bunu ödeyemez. Bu yönetilebilir değil. Bakacağız değerlendireceğiz.

Basketbolda bri tane oyuncumuz kalmadı. Biraz daha zaman var geç başlıyor. Bildiğim bir yapı var ama dışlanmış bir yapı var. Belirsizlik var. Tamamen A takıma transfer konusu var.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler