Celil Hekimoğlu ekonomik sıkıntıya değindi “Trabzonspor’un başkanı Ertuğrul Doğan değildi” 

Trabzonspor’da olağanüstü genel kurula Ertuğrul Doğan tek liste ile giridi.

Trabzonspor’da Olağanüstü genel kurul yapılıyor. 

Başkan Adaylığı için sadece Ertuğrul Doğan seçime girdi. 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da oy kullanmaya gelen isimler arasında yer aldı.

Haber61 mikrofonlarına konuşan Hekimoğlu “Geçtiğimi dönemde Ertuğrul Doğan başkan değildi, şimdi kararları kendisi verecek” ifadelerini kullandı.


Hekimoğlu aynı zamanda 1461 Trabzon’un, Trabzonspor’un pilot takımı olması yönünde görüşme yapılacağını belirtti.
Hekimoğlu’nun açıklamaları şu şekilde;


“ERTUĞRUL DOĞANA’A DESTEK OLUNMALI”


Ertuğrul Doğan ve yönetimini tebrik ediyorum. Zar bir zamanda göreve talip oldular. Trabzonspor ekonomik olarak çok sıkıntılı bir süreçte. Dün bile 11 tane sporcunun menajerinin kulübü icraya verdiğini duyduk.  Süreç zor ve sadece Ertuğrul bey aday olabildi başka kimse aday olamadı. Normalde Trabzonspor seçimleri çoklu aday ile gerçekleşirdi.
Ertuğrul bey daha önce bu yönetimdeydi ve borçta onun da katkısı var diyenler de var. Ama ben tam tersini söylüyorum. Bu kulübün başkanı Ertuğrul Doğan değildi. Camiaları başkan yönetir. Projeleri başkan belirler ve hedefleri de başkan koyar. Ertuğrul bey de bu kulübe her şekliyle tamamen maddi olarak destek veren, kulübün zor zamanında destek olan bir insan pozisyonundaydı. Ama önde hiç olmadı arkadan destek veren isim oldu. Şimdi öne geçti projeleri kendi belirleyecek, hedefleri kendi belirleyecek, mali Blancolara kendisi karar verecek. Ertuğrul beyi bu dönemde yargılamamız lazım.
Süreç çok zor ve çok kolay değil. Hep destek vermek lazım. Ertuğrul Doğan’ın da kulübü mali yönden çok iyi yönetmesi lazım. Oy vermemiz ömür boyu destek anlamına gelmez. Kulübümüz bu süreci de kötü geçirirse sonu felakete gider ve altından çıkılmaz hale gelir. Mutlak suretle çok sıkı ekonomik politikanın uygulanması lazım. İlle de şampiyonluk sloganı atılmaması lazım. 
Ertuğrul beyin işi kolay değil ancak genç, dinamik ve istekli bir arkadaşımız, ekonomisi de çok yerinde bu işin altından çıkabilir diye düşünüyorum. 


Bugün bir şans Ertuğrul Dıoğan'ın olması. Bir de şöyle düşünün Ertuğrul Doğan aday değil! Yarın 300 Milyon ödeme var. Bir hafta sonra 150 milyon ödeme var bunları kim yapacaktı. Ertuğrul bey çekip giderse Trabzonspor’u pazartesine kim taşıyacak.  Geldik oyumuzu verdik bundan sonra da hesap soracağız. 


“1461 TRABZON PİLOT TAKIM OLACAK”


"Sezona başlarken iddialı takım kurmadık. 2 yıldır ligi 2. bitirdik ve şampiyon olamadık. Manevi bir yılgınlık yarattı. Finalde 90. dakikada hakem hatası ve penaltı ile kaybettik. Bunu kaldırmak kolay değildi. Bu seneyi mola senesi seçtik ve ciddi yatırım yapmadık. Demek ki bilgi birikimiz ve kurduğumuz kadro başarılı oldu. Ulaş Hoca gelince de bir dokunuş yaptı."

"Batuhan Kör 1 ay önce Bucaspor'a gidiyordu. Bucaspor benim rakibim, oraya gitmesini kabul edemezdim. Ertuğrul Bey ile görüştüm, transferi durdurdu ve Batuhan bize geldi. Ertuğrul Bey'i sevgimin kabarma nedenlerinden biri de budur."

"Bu sezon olmasa bile önümüzdeki sene Trabzonspor'un desteği ile 1. Lig'e çıkacağız. Biz pilot takım olmak istiyoruz. Ertuğrul Bey ve yönetimi de istiyor. Dün bana da söyledi 1. Lig'de takıma ihtiyaçları olduğunu. Görüşeceğiz ve en doğru yolu bulmaya çalışacağız. Benim gönlümden geçen, geçmişteki gibi 1461 Trabzon'un Trabzonspor'un pilot takımı olmasıdır."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor