Celal Hekimoğlu: Trabzonspor takım oldu!

Trabzonspor evinde Krasnodar’ı ağırlıyor.

Celal Hekimoğlu: Trabzonspor takım oldu!

Haber61 - Spor Servisi

UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor Rus Temsilcisi Krasnodar’ı ağırlıyor. Karşılaşma öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Trabzon’un önde gelen iş adamlarından ve Hekimoğlu Trabzon FK başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor’un Ünal Karaman önderliğinde takım olduğunu belirtti.

Hekimoğlu “Şenol Hoca bizi ziyaret etti. Takımımızla güzel bir konuşma yaptı.”dedi Hekimoğlu Trabzon’un ligdeki durumu hakkında konuşan Hekimoğlu “Trabzonsporla mutlu oluyoruz ötede üzülüyoruz” ifadelerini kullanarak Bizim bu yıl ligi tanıma yılımız. Trabzon zor şehir hemen eleştiriyor. İlk sene takım kur tesis yap büyük maliyetler. Trabzon tabi hemen başarı istiyor.” dedi

Bizim en büyük sıkıntımız stad sorunu diyen Hekimoğlu “Maçlarımızı Vakfıkebir’de oynuyoruz. Akyazı’da tribün yapılıyor bin kişilik. Şenol hocadan TFF de bizim fahri temsilcimiz destek istedik. Akçaabat Fatih Stadı keşke yıkılmasaydı. Avni Aker’in yerine yapılacak millet bahçesi içerisindeki sahada amatör maç bile oynanmayacak biliyorum” diyerek “Akyazıdaki stat 3-4 bin kişilik olsa çok iyi olur. Hekimoğlu Trabzon’un sorunu takım olamadı ama Trabzonspor çok iyi bir takım Ünal hocanın önderliğinde.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler