Cavanda'ya Juventus talip iddiası

Trabzon’un sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan transfer ettiği Luis Cavanda, sergilediği müthiş performansla kısa sürede Bordo-Mavili tribünlerin sevgilisi oldu... Performansıyla dikkat çeken Cavanda için İstanbul basını ise şimdiden harekete geçerek yı

Cavanda'ya Juventus talip iddiası

Trabzon’un sezon başında İtalyan ekibi Lazio’dan transfer ettiği Luis Cavanda, sergilediği müthiş performansla kısa sürede Bordo-Mavili tribünlerin sevgilisi oldu...

Performansıyla dikkat çeken Cavanda için İstanbul basını ise şimdiden harekete geçerek yıldız oyuncunun aklını karıştırma çabalarını başlattı. Habertürk'ün iddiasına göre Cavanda'ya İtalyan devi Juventus talip oldu.

İşte o iddia;

Keskin ortaları ile dikkat çeken Cavanda’ya, İtalyan devi Juventus’un talip olduğu öğrenildi. Lazio’da oynadığı dönemde de Cavanda ile ilgilendiği ifade edilen Juve’nin, transferden son anda vazgeçtiği belirtildi.

Siyah-Beyazlılar’ın, yeniden gündemine aldığı Belçikalı futbolcu için menajerler aracılığıyla Fırtına’yla temasa geçtiği kaydedildi.

ÇOK MUTLU

Bordo-Mavililer’in, ortaya koyduğu futbolla herkesin alkışını alan Cavanda’yı satma gibi bir niyeti yok. Görüşmelerin sonuçsuz kaldığı ve camianın Cavanda’nın kalmasını istediği öğrenildi.

Belçikalı sağ bekin de Trabzon forması giymekten dolayı çok mutlu olduğu ve ayrılmayı kesinlikle düşünmediği kaydedildi. Böylece Cavanda’nın Juventus’a transferi konusu kapandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor