Cavanda'ya ikinci ligden talip!

İtalya Serie B ekiplerinden Salernitana gözünü Trabzonspor'un yıldızına dikti. İtalyan basınında yer alan habere göre, Serie B'de 23 puanla 20. sırada yer alan ve küme düşmemek için mücadele eden bordo-beyazlı ekip Luis Cavanda'yı transfer listesine aldı.

Cavanda'ya ikinci ligden talip!

İtalya Serie B ekiplerinden Salernitana gözünü Trabzonspor'un yıldızına dikti.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Serie B'de 23 puanla 20. sırada yer alan ve küme düşmemek için mücadele eden bordo-beyazlı ekip Luis Cavanda'yı transfer listesine aldı.

Trabzonspor'da başarılı bir sezon çıkaran ve Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen sağ beke, düşük profilden bir takımın talip olması İtalyanlarca da 'sürpriz' olarak nitelendirildi.

Bir dönem İtalya'da Lazio forması giydiği belirtilen Cavanda'nın Salernitana'ya transfer olmak ihtimalini çok düşük bulan İtalyan gazeteleri, "Şu anda Salernitana'nın seviyesinden çok uzakta bir yerde..." ortak yorumu yapıldı.

Cavanda, Trabzonspor'la bu sezon 18 lig maçına çıktı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor