Cavanda'ya dev talipler

Sezon başında Lazio'dan alınan Cavanda kısa sürede rüştünü ispat etti. Kariyerinde ilk kez Belçika Milli Takımı'na seçilen ve 10 dakika sahada kalan 24 yaşındaki sağ bek için Juventus ve Marsilya'nın takipte olduğu belirtildi. Menajerler aracılığıyla gele

Cavanda'ya dev talipler
Sezon başında Lazio'dan alınan Cavanda kısa sürede rüştünü ispat etti. Kariyerinde ilk kez Belçika Milli Takımı'na seçilen ve 10 dakika sahada kalan 24 yaşındaki sağ bek için Juventus ve Marsilya'nın takipte olduğu belirtildi. Menajerler aracılığıyla gelen önerilerden bunalan kulüp, oyuncuyu satmaya yanaşmasa da tekliflerin ciddileşmesi durumunda büyük miktarlar isteneceği belirtiliyor.
 
Dünya üçüncüsü
Kayseri maçında, 40 metre 83 santimi, 4.07 saniyede koşan Cavanda, 36.1 km/h hıza ulaşarak Robben ve Bale'in ardından dünyanın en hızlı üçüncü futbolcusu durumuna geldi. Cavanda, aynı zamanda yaptığı 30 orta ve 10 isabet ile de bu istatistikte Fırtına'nın en önde gelen ismi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor