Cavanda'dan müthiş derece

Trabzonspor'un 24 yaşındaki sağ beki Cavanda, etkili performansı ile kısa sürede taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakmıştı. Son derece hızlı oyun stili, sıfır hata ile oynamasıyla dikkat çeken yıldız oyuncunun sürati tescillendi. Kayserispor ile

Cavanda'dan müthiş derece

Trabzonspor'un 24 yaşındaki sağ beki Cavanda, etkili performansı ile kısa sürede taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakmıştı.

Son derece hızlı oyun stili, sıfır hata ile oynamasıyla dikkat çeken yıldız oyuncunun sürati tescillendi. Kayserispor ile oynadığı maçın 86'ncı dakikasında Biseswar yakalanan kontratakta hızla kaleye doğru giderken, yaklaşık 5 metre geriden gelerek topu kapan Cavanda'nın hızı ölçüldü. Buna göre Kongolu oyuncunun hızını aldıktan sonra 5 saniyede 47 metre koştuğu belirtildi. Dünya 100 metre rekortmeni Ussain Bolt ise 100 metreyi 9.74 saniyede koşmuştu. Cavanda'nın bu performansının ortaya çıkmasının ardından futbolcuya, "Cavanda Bolt" yakıştırması da yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor