Cavanda o pozisyon için ilk kez konuştu

Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili, olayların en yakınındaki isimlerden bir tanesi olan Luis Cavanda'dan çarpıcı itiraflar geldi. Tartışmaları halâ devam eden ve Salih Dursun'un, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle tarihe geçen maçta,

Cavanda o pozisyon için ilk kez konuştu

Galatasaray-Trabzonspor maçıyla ilgili, olayların en yakınındaki isimlerden bir tanesi olan Luis Cavanda'dan çarpıcı itiraflar geldi. Tartışmaları halâ devam eden ve Salih Dursun'un, hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle tarihe geçen maçta, pozisyonun içinde olan ve kendisi de oyundan atılan Belçikalı futbolcu, kendilerinde de hata olduğunu itiraf etti.

'ÇOK ÇILGIN BİR MAÇTI' 

Belçika basınına konuşan bordo-mavili futbolcu, "Çok çılgın bir maçtı. Galatasaray'ı sahasında 1-0 yeniyorduk. Ancak ikinci yarı her şey karıştı. Takım arkadaşlarımdan bir tanesi haksız yere sarı kart gördü. Bu yüzden 10 kişi kaldık. Rakip böylece maça daha çok motive oldu.

Daha sonra bir kişi daha ikinci sarı karttan atıldı. Sonra kanatta birden üç oyuncuyu karşımda bulur oldum. Bundan birşey anlamamıştık. Her taraftan geliyorlardı. Maçın bitmesine dört dakika kalmıştı. Takım arkadaşlarıma dayanabileceğimizi söyledim" dedi.

'AYAĞI TAKILIP DÜŞTÜ'

Cavanda şunları söyledi: "O sırada savunmamızın arkasına bir top atıldı. Ben koşarak müdahale ettim ancak rakip forvetin ayağı takılarak düştü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Ben de orada hakemin üzerine doğru koştum ve kırmızı kart gördüm. Aslında kendisine müdahalede bulunmak için koşmamıştım. Yalnızca kendisinden konuyla ilgili açıklama isteyecektim".

'DAHA ERKEN FRENE BASMALIYDIM' 

Trabzonsporlu futbolcu şöyle devam etti: "Daha erken frene basmalıydım ama malesef kendisine temasım oldu. O da derhal kartını çıkarıverdi. Bundan sonra da Salih elinden kartı alarak hakemin kendisine gösterdi.

Ondan sonra yedi kişi kaldık, penaltı golünü yedik ve iş bitti. Sonra bu anlar tüm dünyada yankı yarattı. O anlar tişört ve sticker oldu. Sakin kalmamız ve profesyonelce hareket etmemiz gerekirdi. Ancak bunu yapmayı başaramadık. Hata yaptık".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler