Cavanda değerleriyle şaşırttı!

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Pedro Cavanda, bordo-mavili takımla dün ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Şota'nın özel bir görüşme yaptığı oyuncuya kulübün hedefleri ve geçmişi hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. Sağlık kontrolünden de geçen

Cavanda değerleriyle şaşırttı!
Trabzonspor'un yeni transferlerinden Pedro Cavanda, bordo-mavili takımla dün ilk antrenmanına çıktı.
 
Teknik direktör Şota'nın özel bir görüşme yaptığı oyuncuya kulübün hedefleri ve geçmişi hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. Sağlık kontrolünden de geçen Cavanda'nın fiziksel değerlerinin yüksek olduğu belirtildi. Sempatik hareketleri ile ilgi toplayan Cavanda, Lazio forması giyerken Trabzon'a geldiğini anımsatan başarılı sağ kanat oyuncusu, "Özellikle taraftara hayran kalmıştım. Bulunduğumuz otelden kısa süreliğine gezintiye çıkarak şehri tanıma fırsatını da elde ettim. Bu şirin kent bende çok güzel izler bıraktı. Transferim süresince bunlar düşüncemi pozitif yönde etkiledi ve şimdi buradayım" diye konuştu.
 
Taraftar için sabırsızlanıyorum
"Trabzonspor'a oturmaya gelmedim" diyen Cavanda, "Rekabet ortamını severim. Tabii ki hedefim bu takımın önemli bir parçası olmak. Bunun için savaşmaktan asla kaçınmam. Ben bir amaç için buraya gelmişsem üzerime aldığım sorumluluğun da hakkını vermek zorundayım. Bu durumda elbette takımım kazançlı çıkacak. Rekabet olan yerde başarı gelir" dedi. Taraftarlara da mesaj gönderen yetenekli oyuncu, onlarla buluşacağı anı sabırsızlıkla beklediğini açıklayarak, "Beni gerçekleten büyülediler. Onların itici gücü ile rakiplerimize diz çöktürürüz" diye konuştu.
 
BENİ İKNA EDEN ŞEY ŞAMPİYONLUK
Kulübün hedeflerinin transfer sürecini hızlandırdığını dile getiren Cavanda, şunları söyledi: "Bir oyuncu hep üst düzeyde heyecan duymak ister. Sıradan hedefler hiç kimseyi mutlu etmez. Açık söylemek gerekirse, Trabzonspor'un şampiyonluk mücadelesi verecek olması beni ikna eden en önemli faktörlerden bir tanesiydi. Kampa katıldığım ilk gün başkanımız, hocamız ve arkadaşlarımdan bu yönde güçlü sinyaller aldım. Bu doğru karar verdiğimi gösterdi."
 
HER SEZON 875 BİN EURO ÖDENECEK
Trabzonspor'un yeni transferi Pedro Luis Cavanda ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Bordo-mavili kulüpten konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Pedro Luis Cavanda ile 2018-19 futbol sezonu sonuna kadar (4yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya oynadığı her sezon için 875 bin euro ödenecektir" ifadeleri kullanıldı. Bonservisine de 1 milyon 700 bin euro ödenen sağ bekin sözleşmesinde maç başı ücret bulunmaması da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor